Stallone čelí žalobe za plagiátorstvo. Ukradol vraj šou o cvičení

Americký herec a filmár Sylvester Stallone čelí žalobe za údajné plagiátorstvo.

12.06.2016 13:00
Herec Sylvester Stallone a jeho manželka... Foto: ,
Herec Sylvester Stallone a jeho manželka Jennifer Flavin.
debata

Športový tréner Robert Fletcher tvrdí, že 69-ročný rodák z New Yorku odkopíroval jeho súťaž America’s Next Great Trainer a na základe toho vytvoril reality šou Strong (2016), v ktorej pôsobí ako výkonný producent.

Fletcher v žalobe, podanou v piatok na newyorskom najvyššom súde aj na televíziu NBC, spolutvorcu relácie Davida Broomea a účinkujúceho trénera Todda Durkina, ktorý predtým spolupracoval na jeho projekte, žiada odškodné 7 miliónov dolárov (takmer 6,2 milióna eur).

Tréner v dokumentoch uvádza, že vymyslel menovanú súťaž America’s Next Great Trainer, v rámci ktorej skupina trénerov a ich cvičencov bude súťažiť o finančnú odmenu, pričom sa séria zameria na celkovú zmenu zúčastnených v každej oblasti spojenej so zdravím a fitness.

Durkin mal daný projekt moderovať, ale údajne s Fletcherom prestal vlani v júni komunikovať. Na začiatku tohto roka potom zistil, že sa NBC chystá vysielať Strong, ktorá sa na jeho nápad výrazne podobá, pričom Durkin v relácii pôsobí ako jeden z hviezdnych trénerov.

debata chyba
Viac na túto tému: #tréner #Sylvester Stallone #obvinenie #plagiátor

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...