Vodí fanúšikov za nos? Azalea zase odložila album - dôvod peniaze?

Austrálska rapperka Iggy Azalea znova odložila vydanie svojej druhej štúdiovky Digital Distortion, ktorú plánovala uviesť na trh tento mesiac.

15.06.2016 19:19
Iggy Azalea Foto: ,
Raperka Iggy Azalea na archívnom zábere.
debata

Dôvodom odkladu je skutočnosť, že 26-ročná interpretka bude porotkyňou v pripravovanej ôsmej sezóne austrálskej verzie speváckej súťaže The X Factor.

Rodáčka zo Sydney o odklade informovala na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter, kde sa jej jeden fanúšik spýtal na termín vydania. „Album mal vyjsť 24. júna, ale po tom, ako som celý mesiac strávila na rokovaniach o účasti v The X Factor, sa veci pochopiteľne zmenili, keďže budem v Austrálii,“ odpovedala raperka, ktorá v spomínanej súťaži nahradí speváčku Dannii Minogue.

V ďalšom príspevku potom prezradila, koľko času jej účasť v projekte zaberie. „V Austrálii budem jeden týždeň na konci júna a potom štyri týždne v novembri, čiže celkovo to bude záležitosť piatich týždňov,“ vysvetlila.

Iggy Azalea pôvodne odložila vydanie nového albumu, aby naň mohla nahrať skladbu so Zeddom. Nový termín vydania zatiaľ neprezradila.

debata chyba
Viac na túto tému: #album #raperka #Iggy Azalea #odloženie

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...