Anthony Kiedis zachránil život dieťaťu - ako ukážkový záchranár!

Anthony Kiedis, frontman americkej rockovej kapely Red Hot Chili Peppers, zachránil počas nakrúcania segmentu Carpool Karaoke do Late Late Show Jamesa Cordena (2015) život malému dieťaťu.

17.06.2016 13:00
Spevák Anthony Kiedis (v strede) na zábere z... Foto: ,
Spevák Anthony Kiedis (v strede) na zábere z koncertu.
debata

Prezradil to vo štvrtok v šou Chrisa Moylesa v britskom rádiu X. Päťdesiattriročný hudobník so svojou formáciou si najprv v rámci nakrúcania zatancovali a následne to chceli osláviť porciou mexického jedla. Než sa tak stalo, vybehla z domu kričiaca matka a prosila o pomoc, lebo jej dieťatko nedýchalo.

„Všetci sme prebehli cez cestu, žena mi dala dieťa do rúk. Dieťa nedýchalo, tak som si pomyslel, že musím rýchlo urobiť detskú resuscitáciu, aby som zistil, či doňho dostanem aspoň trochu vzduchu,“ povedal.

„Snažil som sa mu otvoriť ústa, ale boli pevne zatvorené. Tak som mu začal masírovať brucho, z úst mu začali vychádzať bublinky a oči sa mu vrátili na svoje miesto.“ Dodal, že dievčatko, ktoré sa volá Nina, záchranárom zveril, keď už dýchalo a bolo v poriadku. On sa potom so skupinou vrátil k nakrúcaniu.

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #záchrana #rozhovor #zivot #Anthony Kiedis

+ Pravidelný pohyb je kľúčom k dobrému zdraviu a šťastiu.
Nečakaný príjem prinesie úľavu vašim financiám....

+ Vyvážená strava a dostatok odpočinku zlepšia vaše zdravie.
Finančná príležitosť sa ukáže, keď sa to najmenej...