Herečka Hana Gregorová našla partnera. Je od nej mladší o 32 rokov!

Málokto z verejnosti doposiaľ tušil o tom, že herečka Hana Gregorová má už bezmála rok milostný vzťah. Pikantnú príchuť tomuto odhaleniu nedodáva len status Gregorovej ako celebrity, ale tiež vek jej partnera.

20.06.2016 10:41
Herečka Hana Gregorová.
Herečka Hana Gregorová.
debata (7)

Šesťdesiattrirročná herečka, ktorá bola v minulosti vydatá za herca Radka Brzobohatého, si našla partnera Ondřeja Koptíka, ktorý je mladší o 32 rokov. O ich vzťahu by sa možno nevedelo ani doteraz, ale samotný Ondřej sa rozhodol zverejniť zábery s Gregorovou na sociálnej sieti Facebook. Na jednom z nich mu sedí známa herecká diva na kolenách.

Po odhalení vzťahu sa rodáčka z Bratislavy verejne vyjadrila a hrdo sa postavila za vzťah s mladším partnerom. Pre reláciu Top Star uviedla, že spoločnosť má dvojaké meradlo, keď príde na vekový rozdiel u zamilovanej dvojice.

zväčšiť Herečka Hana Gregorová (vpravo) s partnerom... Foto: Facebook
Hana Gregorová Herečka Hana Gregorová (vpravo) s partnerom Ondřejom a tiež svojimi deťmi - dcéra Rola na foto druhá zľava, syn Ondřej s partnerkou Taťánou Kuchařovou na snímke tretí zľava.

„Nechcem nič k tomu hovoriť, azda len to, že ak má chlap o 40 rokov mladšiu ženu, všetci ho obdivujú a keď je to naopak, tak je to hrozné a každý sa z toho diví,“ uviedla Gregorová. „A ja si myslím, že ženy v mojom veku mi veľmi dobre rozumejú, o čom hovorím,“ dodala matka dcéry Roly a syna Ondřeja, ktorý je mimochodom o rok starší ako jej súčasný partner.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #deti #vzťah #milenec #Hana Gregorová #Ondrej #mladší

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...