Banášová po rozchode?! Strávila víkend s úsmevom aj s Boučkom

Na pracovné povinnosti sa po verejnom potvrdení rozchodu s tanečníkom Petrom Modrovským vrhla moderátorka Adela Banášová. Uplynulý víkend strávila v susednom Česku.

20.06.2016 14:40
debata (7)
Slovenská moderátorka Adela Banášová s kolegom... Foto: Profimedia
Slovenská moderátorka Adela Banášová s kolegom Liborom Boučkom. Slovenská moderátorka Adela Banášová s kolegom Liborom Boučkom.

Práve tam sa totiž konala akcia známeho výrobcu minerálok, ktorú blondínka moderovala. Spoločnosť jej robili aj kolegovia Leoš Mareš a Libor Bouček. Tridsaťpäťročná Banášová zvládala mediálnu pozornosť ako stopercentná profesionálka. Neváhala do objektívov strúhať úsmevy aj žartovať s reportérmi.

S Modrovským, ktorý je o tri roky mladší ako tvár relácií Chart Show či Milujem Slovensko, tvorili pár sedem rokov. „Nie je za tým nič veľkolepé, ani iná osoba, ani nejaký konflikt. Dozrelo to a vzťah sa naplnil. Všetko sa odohralo v dobrom a nemám k tomu čo povedať,“ citoval ešte cez víkend Banášovú denník Plus 1 deň.

Na víkendovej akcii sa okrem spomenutých českých moderátorov objavil po Banášovej boku aj slovenský režisér Pepe Majeský. Na akcii sa zúčastnil aj slovenský spevák a víťaz speváckej súťaže Superstar Lukáš Adamec.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #Česko #rozchod #moderovanie #Adela Banášová #Libor Bouček

+ Vyčistite si myseľ, zlé myšlienky vám môžu spôsobiť žalúdočné ťažkosti.
Robte to, čo vás baví, aj keď to nebude...

+ Dnes si poriadne oddýchnite, vaše telo si zaslúži pokoj.
Vzdelanie berte ako investíciu do budúcnosti,...