Latinák či Jakab roztočia vo Vancouvri divadelný automat

Nielen známe športové mená, ale aj herci Róbert Jakab, Lukáš Latinák či Milan Ondrík sa predstavia v nasledujúcich dňoch na olympiáde vo Vancouvri.

12.02.2010 10:14
Lukáš Latinák a Róbert Jakab Foto:
Herci Lukáš Latinák (vľavo) a Róbert Jakab s Teatrom Tatrom tiež vycestovali do Vancouveru.
debata

Zostavu slovenských olympionikov doplnia ako herecký tím, ktorý vycestoval s jasným cieľom – vyhrať potlesk publika a zabávať. „Vezieme do Kanady zázračný divadelný automat,“ prezrádza Ondrík, známy najmä z nitrianskeho Divadla Andreja Bagara v Nitre.

„Kávostroj urobí bielu alebo čiernu kávu, s mliekom aj bez cukru. Dá sa navoliť. A s naším divadelným automatom je to podobné,“ vysvetľuje Lukáš Latinák. V ponuke budú scénky a skeče súvisiace so športom – automat dostal podobu špeciálne upravenej maringotky, ktorá sa mení na javisko.

„Niekto si vykrúti na čertovom kole disciplínu, padnú mu napríklad skoky na lyžiach a mi mu to celé v našom automate zahráme,“ pokračuje ďalší člen „výpravy“ Milan Vojtela. Spoločne s hercom Martinom Nahálkom a režisérom Ondrejom Spišákom tvoria kompletnú „olympijskú zostavu“ – združenú v súbore Teatro Tatro.

Hoci tím má tentoraz výlučne mužské osadenstvo – aj tu platí heslo „za všetkým hľadaj ženu“. Marika Kovalčíková žije vo Vancouvri už niekoľko rokov a prostredníctvom produkčnej agentúry pozýva do Kanady slovenských umelcov. A hercom z Teatro Tatro sa postarala o naozaj pestrý program.

„Hrať budeme pre dospelých aj pre deti. Pred slovenským olympijským domom, ale aj na ľadovej ploche zimného štadióna – máme spropagovať ženský hokejový tím,“ prezrádza Latinák. Možno práve kvôli tomu si však veľa športovej atmosféry neužijú.

„Čakajú nás predstavenia aj štyrikrát denne. Dúfam teda, že si nájdeme aspoň trošku voľného času, minimálne na hokejové zápasy,“ nádejá sa Ondrík.

debata chyba

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...