Pár týždňov a už je to vážne? Swift sa stretla s mamou nového milenca

Speváčka Taylor Swift žije divokým, priam závratným tempom. A netýka sa to len jej profesionálnej kariéry, ale aj súkromných vzťahov.

27.06.2016 00:00
debata
Speváčka Taylor Swift a jej nový priateľ Tom... Foto: Profimedia
Taylor Swift a jej nový priateľ Tom Hiddleston Speváčka Taylor Swift a jej nový priateľ Tom Hiddleston počas návštevy reštaurácie v Nashville v štáte Tennessee.

Známa hudobná blondínka sa len pred pár týždňami rozišla s priateľom – dídžejom Calvinom Harrisom, aby ju o pár dní neskôr načapali paparazzovia na romantickom rande. Po jej boku sa objavil idol ženských sŕdc – britský herec Tom Hiddleston. Ich vzťah trvá len dva týždne, ale dvojica už stihla absolvovať zoznámenie s rodičmi.

Najprv to bol 35-ročný herec, ktorého speváčka vzala do Nashville. O pár dní neskôr paparazzovia získali momentky Swiftovej na večeri, kde bola prítomná aj hercova mama Diane Hiddleston. Cez víkend ich zverejnil britský Daily Mail.

V súvislosti s rýchlym spádom vo vzťahu niekoľkonásobnej držiteľky Grammy a obľúbeného herca sa však začalo špekulovať už aj o tom, či dvojica nemala pletky ešte počas Swiftovej vzťahu s Calvinom Harrisom. Začiatkom mája sa objavila na Instagrame video, na ktorom sa dlhonohá speváčka zabáva na párty v Metropolitnom múzeu v New Yorku a tanečného partnera jej robil práve briský herec.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #Taylor Swift #mama #spolu #Tom Hiddleston

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....