Neverila som, že sa dožijem 21 rokov, šokuje v rozhovore Demi Lovato

Problémy, ktoré riešila speváčka Demi Lovato pred pár rokmi, sú dnes už mnohými zabudnuté. Faktom však je, že vo svojich 23 rokoch má toho za sebou viac ako dosť.

29.06.2016 11:10
debata
Speváčka Demi Lovato. Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Speváčka Demi Lovato. Speváčka Demi Lovato.

Bývalá detská hviezda si veľmi rýchlo začala tykať s alkoholom, ale aj ľahkými drogami. Tie však neboli také nebezpečné ako prejavy sebapoškodzovania a bulímia. Ako prezradila mladá hviezda v rozhovore pre magazín American Way, problémy s vnímaním vlastného tela u nej odštartovali už v detskom veku.

„Hoci som mala len dva alebo tri roky, vyrastala som po boku mamy, ktorá vážila 36 kíl a mala vážny problém s prijímaním potravy. To je potom ťažké neprežiť to, čo som si prežila sama,“ vyhlásila speváčka.

Popri náročnom pracovnom tempe, ktoré mala už ako úspešná tínedžerka, sa začali pridávať rozličné komplexy a fóbie. A samozrejme, aj vlastný boj s vnímaním tela či hmotnosti. „Žila som rýchlo a bola som presvedčená, že umriem skoro. Myslela som si, že sa nedožijem 21 rokov,“ prekvapila Lovato v interview.

Našťastie sa spamätala a zverila do rúk odborníkov. Absolvovala okrem iného odvykaciu liečbu a tiež konzultácie s psychiatrom. Pre magazín však vyjadrila obavy, či podobné problémy nebudú riešiť aj jej deti, keď ich raz bude mať. „Zatiaľ sa nechystám mať deti, ale také otázky si kladiem často. Moja stará mama mala bulímiu, trpela ňou moja mama a ja tiež. Dúfam, že mojim deťom sa to neprihodí, ale na druhej strane viem, že to je ako istá závislosť. A je to dedičné,“ dodala Lovato.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #smrť #strach #Demi Lovato #zivot #detstvo #bulímia

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Jedzte to po čom sa cítite vo vlastnom tele dobre.
Nebojte sa toho, že by ste niečo pokazili, ak tak urobíte aj...