Svadba Gregorovej syna s krásnou Kuchařovou?! Ako to vlastne je?

Nie víkend, ale už štvrtkový termín si za deň svojej svadby údajne vybral známy celebritný pár - spevák a skladateľ Ondřej Brzobohatý a modelka Taťána Kuchařová. Detaily však partneri prísne taja.

29.06.2016 16:40
debata
Prominentný pár Taťána Kuchařová a Ondřej... Foto: Profimedia.sk
Taťána Kuchařová a Ondřej Brzobohatý Prominentný pár Taťána Kuchařová a Ondřej Brzobohatý.

Podľa informácií českých médií si partneri povedia áno už počas štvrtkového obradu, po ktorom by mala nasledovať bujará oslava s celou rodinou a pozvanými priateľmi. Napriek tomu, že niektoré portály priniesli dohady aj o tom, že sa dvojica vzala už počas nedávnej návštevy USA, skutočný deň D má prísť až vo štvrtok 30. júna.

Prekvapivých správ sa pritom zo známej šoubiznisovej rodiny vyhrnulo za posledných pár dní hneď niekoľko. Iba pred pár dňami šokoval hudobník správou, že si mení priezvisko a z Brzobohatého sa stal Ondřej B. Gregor. Hoci on sám tvrdil, že to je kvôli medzinárodnej kariére, objavili sa dohady, či dôvodom nebola aj jeho vyvolená. Modelka Kuchařová by si vraj tiež radšej v rámci svojej kariéry vzala priezvisko Gregorová.

zväčšiť Herec, hudobník a moderátor Ondřej Brzobohatý s... Foto: ELITE MODEL MANAGMENT
Ondřej Brzobohatý, Rola Brzobohatá, mama Hana Gregorová a priateľka - modelka Taťána Kuchařová Herec, hudobník a moderátor Ondřej Brzobohatý s troma ženami jeho života - zľava: sestra Rola Brzobohatá, mama Hana Gregorová a priateľka - modelka Taťána Kuchařová.

Na svadbe určite nebude chýbať Ondřejova sestra Rola Brzobohatá a tiež mama – slovenská herečka Hana Gregorová, ktorá má vraj svoju budúcu nevestu vo veľkej obľube. Momentálne majú možno aj viac tém na rozhovor. Gregorová totiž minulý týždeň oficiálne potvrdila nový vzťah a prekvapila okolie tým, že jej vyvolený je muž mladší o dva roky od jej syna a jeho menovec – 31-ročný ženáč Ondřej Koptík.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Ondřej Brzbohatý #Taťána Kuchařová #Hana Gregorová #šok #prekvapenie

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...