Gregorová na synovej svadbe: Priviedla zajačika, nežnosti na verejnosti!

Len pred pár dňami slovenská rodáčka, herečka Hana Gregorová verejne potvrdila nový vzťah. Verejnosť určite prekvapilo, že jej partnerom je muž mladší o 32 rokov.

30.06.2016 13:49
debata (3)
Herečka Hana Gregorová s partnerom Ondřejom... Foto: Profimedia
Hana Gregorová a Ondřej Koptík Herečka Hana Gregorová s partnerom Ondřejom Koptíkom prišli na svadbu Gregorovej syna Ondřeja.
Ak by náhodou niekto mal pochybnosti, či si vdova po hercovi Radoslavovi Brzbohatom nestrieľa z médií, vo štvrtok napoludnie už musel mať jasno. Gregorová totiž po boku mladého partnera dorazila na svadbu svojho syna Ondřeja s modelkou a bývalou Miss World Taťánou Kuchařovou. A obaja spoločne ochotne pózovali médiám a predvádzali pred objektívmi svoju lásku.

Ondřej Koptík, ako znie celé meno vyvoleného známej slovenskej herečky, je ešte stále ženatý. O tom, či sa plánuje rozvádzať a začať žiť po boku šarmantnej šesťdesiatničky, však zatiaľ nehovorí.

Gregorová sa pred pár dňami pred kamerou relácie Top Star pohoršovala nad tým, ako negatívne mnohí vnímajú ženy, ktoré si nájdu mladšieho partnera. Zdá sa jej nefér, že v prípade opačne otočenej schémy, starších mužov s výrazne mladšími milenkami, im verejnosť drukuje.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #láska #svadba #syn #partner #Hana Gregorová #mladší milenec #Ondřej Koptík

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...