Už sú svoji! Taťána Kuchařová a Ondřej Brzobohatý sa vzali

Český hudobník Ondřej Brzobohatý Gregor a Miss World 2006 Taťána Kuchařová sa zosobášili.

30.06.2016 14:23
Taťána Kuchařová a Ondřej Brzobohatý Foto:
Prominentný pár Taťána Kuchařová a Ondřej Brzobohatý.
debata (5)

Dvojica si povedala svoje áno dnes v kostole na pražskom Strahove. Okrem ženíchovej matky Hany Gregorovej či jeho sestry Roly Brzobohatej sa na svadobný obrad prišli pozrieť aj spevák kapely Monkey Business Matěj Ruppert, herec a hudobník Vojta Dyk, režisér Jiří Strach, ekonóm Tomáš Sedláček či moderátor Libor Bouček.

Svadba 33-ročného umelca a 28-ročnej modelky a herečky prišla po troch rokoch randenia, pričom preňho je to už druhé manželstvo. V roku 2008 sa oženil s producentkou Johanou Indrákovou. Rozviedli sa o päť rokov neskôr.

Ondřej Brzobohatý Gregor je český hudobník, skladateľ, herec, moderátor a producent, ktorý sa narodil 2. februára 1983 spomínanej Hane Gregorovej a už zosnulému českému hercovi Radoslavovi Brzobohatému. Účinkuje v televíznych seriáloch, moderuje a tiež hrá v divadle. Predvlani sa predstavil ako predskokan na bratislavskom koncerte Jamieho Culluma. Hudobne a producentsky spolupracoval napríklad s Darou Rolins, Petrom Hapkom, Michalom Horáčkom či Jaromírom Nohavicom. Na konte má album Identity z roku 2014.

Taťána Kuchařová sa narodila v Trnave a vyrastala v českom meste Opočno. Titul najkrajšej ženy na svete získala ako osemnásťročná stredoškoláčka. Je jedinou Češkou, ktorej sa to kedy podarilo.

5 debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #Taťána Kuchařová #Ondřej Brzobohatý

+ Nájdite čas na odpočinok a regeneráciu, telo vám poďakuje.
Urobíte si radosť návštevou kaderníckeho salóna....

+ Deň stvorený na očistu vášho tela, zvýšte príjem tekutín a nejedzte.
Efektívne manažovanie času vám ušetrí stres...