Za Ramazzottim sa na ulici otočíte! Jeho šarm účinkuje aj po 50-ke

Spevákova najstaršia dcéra Aurora už ide vlastnou cestou, rodičia si na to podľa jej slov musia zvyknúť.

03.07.2016 00:00
debata

Slávny taliansky spevák mal a stále má na ženy nevídané čaro. A hoci sa už prehupol cez päťdesiatku, jeho povestný šarm, kvôli ktorému odpadávali dievčatá na jeho koncertoch, ho neopúšťa. Ani keď sa prechádza po ulici ako obyčajný smrteľník. Zvedavé a obdivné pohľady žien ho prenasledujú neustále, naposledy ho fotografi zastihli v spoločnosti jeho dcéry Aurory (19) na milánskej ulici.

Eros Ramazzotti na milánskej ulici spolu s... Foto: Profimedia
Eros Ramazzotti Eros Ramazzotti na milánskej ulici spolu s dcérou Aurorou.

Eros Ramazzotti (52) má dve dcéry a jedného syna. A práve najstaršie z jeho detí, dcéra Aurora, sa snaží preraziť vo svete šoubiznisu. V Taliansku sa jej už otvorili dvere do televízie, kde spolumoderovala veľkú talentovú šou. Zároveň sa pred časom odsťahovala od mamy, Michelle Hunzikerovej a začala žiť sama.

„Je to celkom iná skúsenosť, že žijem sama, bez komfortu maminej starostlivosti. Teraz bývam v byte s kamarátkou a keď nie je doma, je to pomerne hrozivé, pretože sa bojím každého zvuku v byte,“ povedala v rozhovore pre RTL. A čo na jej samostatnosť hovoria slávni rodičia? " Oni sa takisto musia naučiť žiť s tým, že už som samostatná."

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Eros Ramazzotti #Aurora Ramazzotti

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...