Neviem si predstaviť, že Aerosmith skončí, hovorí Joe Perry

Gitarista americkej rockovej skupiny Aerosmith Joe Perry naznačil, že turné, ktoré kapela plánuje na rok 2017, nemusí byť jej posledné.

02.07.2016 12:00
Zľava: Johnny Depp, Joe Perry, a Alice Cooper z... Foto: ,
Joe Perry (v strede) na snímke s Johnnym Deppom (vľavo) a Alice Cooperom z formácie The Hollywood Vampires.
debata

Reagoval tak na slová frontmana Stevena Tylera, ktorý sa minulý týždeň vyjadril, že pôjde o turné, po ktorom formácia ukončí svoju činnosť. „Vždy sledujem so zatajeným dychom, keď robí Steven sám interview,“ žartoval 65-ročný hudobník. „Možno to bude posledné turné. Ale to si viem len veľmi ťažko predstaviť,“ prezradil.

Diskusie o rozlúčkovom turné sa vraj v kapele vedú už približne desať rokov. „Ja hrám na každom koncerte tak, akoby to mal byť môj posledný. Takéto pomenovanie však dodá turné inú príchuť. A ktovie, čo je vo hviezdach,“ dodal gitarista. Podľa jeho slov je odchod kapely z hudobnej scény len jednou z možností, akými sa Aerosmith môže uberať po spomínanej koncertnej šnúre.

Nevylučuje pritom, že v budúcnosti ešte budú pracovať na nových nahrávkach. „Neviem, ako to na mňa doľahne. Neviem si predstaviť, že by sme týmto turné skončili a už by som sa nestretával s Bradom Whitfordom a Stevenom Tylerom,“ priznal rodák z amerického mesta Lawrence.

debata chyba
Viac na túto tému: #koniec #predstava #Aerosmith #Joe Perry

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...