Peter Nagy: Ženieme sa super rýchlo a mne sa to nepáči

Slovenský hudobník a spevák Peter Nagy sa teší na koncert v Štúdiu L+S, ktorý sa bude konať 14. júla. Päťdesiatsedemročný interpret má k legendárnemu bratislavskému divadlu veľmi blízko.

07.07.2016 00:00
Peter Nagy Foto:
Spevák Peter Nagy.
debata

„Vôňa divadelnej histórie ma vždy očarí. Okrem iného som tu s kapelou Indigo hral dve divadelné sezóny komorný koncertný program a na záver sme to celé nahrali. Tak vznikol prvý slovenský živý album Peter Nagy v Štúdiu S. Fanúšikovia určite poznajú tiché piesne Kto sme… alebo Čo je viac?, prípadne duety Motýle zblízka s Vašom Patejdlom či Zabudnuté ciele s Pavlom Hammelom. Štúdio L+S má divadelnú charizmu, aspoň pre mňa určite,“ uviedol spevák.

Obľúbený hudobník vystúpi v rámci projektu Music á la carte Pavla Danišoviča. „Som rád, že už tretiu sezónu sa môžeme stretávať s našimi divákmi aj počas prázdnin v rámci podujatia Leto v Štúdiu L+S. Okrem toho najlepšieho z nášho repertoáru ponúkame aj koncerty. Teší ma, že príde aj Peter Nagy osobne a s gitarou. Ale aby tam nebol celkom sám, pridám sa aj ja. Žiadne strachy, spievať nebudem. Budeme sa popri hudbe aj rozprávať. Peter má nielen veľa hitov, ale i zaujímavý životný príbeh, o ktorom sa toho veľa nevie,“ povedal Danišovič. „Pavol Danišovič je skvelý a vtipný moderátor, poznáme sa ešte z čias keď bol šéfdramaturgom slávneho RockFM rádia. Som rád, že budem ďalšou ‚obeťou‘ jeho hudobnej talkshow Music á la carte. Na mojom aktuálnom live DVD Peter Nagy: 30 rokov na scéne som oživil pieseň Čo je viac?, ktorá pochádza práve z albumu Peter Nagy v Štúdiu S. Téma márnosti naháňačky za negatívnymi informáciami, peniazmi a úspechom je znova výsostne aktuálna. Ideme 200-kilometrovou rýchlosťou a mne sa to nepáči. Preto som znova túto pieseň zaradil do koncertného programu. A zahrám ju aj v Štúdiu L+S,“ dodal Nagy.

debata chyba
Viac na túto tému: #Štúdio L+S #Peter Nagy

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...