Znovu sama! Herečka Lea Michele má za sebou ďalší rozchod

Americká herečka a speváčka Lea Michele a jej kolega Robert Buckley už netvoria pár.

08.07.2016 14:00
Herečka Lea Michele. Foto: ,
Herečka Lea Michele.
debata

Správu priniesol americký týždenník Us Weekly, ktorému to potvrdil nemenovaný zdroj z okolia páru. „Jednoducho zistili, že lepšie vychádzajú ako priatelia a chceli sa navzájom podporiť vo svojich kariérach,“ prezradil zdroj.

Ako informoval magazín People, ich rozhodnutie bolo vzájomné, pričom 29-ročná rodáčka z New Yorku a o šesť rokov starší Buckley naďalej zostávajú priateľmi. To potvrdzujú aj spoločné zábery, ktoré obaja umelci v poslednej dobe zverejňovali prostredníctvom služby Instagram. Naposledy sa Michele pochválila videom, na ktorom spoločne s kamarátmi oslavujú Deň nezávislosti.

Predstaviteľka Rachel Berry zo seriálu Glee (2009 – 2015) a rodák z mesta Claremont v Kalifornii randili len niekoľko mesiacov, pričom informácia o ich vzťahu sa dostala na verejnosť iba začiatkom mája. Herečka predtým chodila s modelom Matthewom Paetzom, s ktorým sa vo februári rozišla. Dvojica sa dala dokopy približne rok po tom, ako v júli 2013 zomrel jej partner a kolega zo seriálu Glee Cory Monteith.

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #Lea Michele #pár #Robert Buckley

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...