Dedička hotelového impéria, Nicky Hilton, sa stala matkou

Nicky Hilton a jej manžel James Rothschild sa stali rodičmi.

09.07.2016 16:00
Nicky Hilton Rothschild Foto: ,
Boháčka Nicky Hilton Rothschild.
debata

Správu priniesol americký týždenník Us Weekly, ktorému to potvrdil nemenovaný zdroj z okolia dvojice. Mladšia sestra Paris Hilton porodila v piatok dievčatko, ktoré sa rozhodli s manželom pomenovať Lily Grace Victoria. Prvorodený potomok dvojice prišiel na svet v New Yorku.

Tridsaťdvaročná rodáčka z New Yorku sa vydala za Jamesa Rothschilda vlani v júli. Svadba sa konala v Oranžérii, ktorá je súčasťou záhrad Kensingtonského paláca v Londýne. Hilton a Rothschild, ktorý pochádza z rodiny bankárov, sa zoznámili v roku 2011 na svadbe modelky Petry Ecclestone a miliardára Jamesa Stunta. Rothschild požiadal svoju vyvolenú o ruku predvlani v auguste na severe Talianska, kde oslavovali výročie. Pre Hilton je to druhé manželstvo. V auguste 2004 si v Las Vegas vzala za manžela priateľa z detstva, podnikateľa Todda Meistera. Po troch mesiacoch však sobáš anulovali.

Nicky Hilton, celým menom Nicholai Olivia Hilton Rothschild, je módna návrhárka, podnikateľka a modelka. Spolu so spomínanou Paris Hilton sú vnučkami Williama Barrona Hiltona a pravnučkami Conrada Hiltona, ktorý v roku 1946 založil sieť hotelov Hilton.

debata chyba
Viac na túto tému: #dieťa #Nicky Hilton Rothschild

+ Nezabúdajte na vitamíny, začnite jesť viac ovocia, zachutilo vám.
Nie je všetko len o peniazoch, hľadajte...

+ Pravidelný pohyb je kľúčom k dobrému zdraviu a šťastiu.
Nečakaný príjem prinesie úľavu vašim financiám....