Oslava aj pre Ronaldove fanúšičky: Dres dolu a môžu padať do mdlôb!

Hoci sa vo finálovom zápase o titul majstrov Európy zranil a so slzami opúšťal ihrisko, napokon sa víťazstva jeho tím dočkal. A fanúšičky Cristiana Ronalda sa zase dočkali jeho vyšportovaného tela.

11.07.2016 15:35
debata
Futbalista Cristiano Ronaldo sa teší zo zisku... Foto: SITA/AP, Thibault Camus
Cristiano Ronaldo Futbalista Cristiano Ronaldo sa teší zo zisku titulu na ME 2016 vo Francúzsku, kde jeho tím porazil domácich Francúzov.

Nadšený kanonier, ktorý patrí medzi sexidoly už niekoľko rokov, sa v rámci radosti z víťazstva vyzliekol z futbalového dresu a s úsmevom sa prebehol po zelenom trávniku. Hoci portugalskí fanúšikovia sa asi viac sústreďovali na zisk cennej trofeje, Ronaldove fanúšičky určite zaplesali. A niektoré možno aj padli do mdlôb.

Hoci po futbalových trávnikoch sa preháňa nespočetné množstvo fešákov, portugalský rodák patrí jednoznačne medzi najznámejšie a tiež najuctievanejšie tváre tohto športu a športu vo všeobecnosti.

Svetoznámy futbalista sa v minulosti viackrát objavil v reklame na spodnú bielizeň a svoje meno speňažil v rozličných odvetviach od dizajnu odevov (spodná bielizeň CR7) až po tvorbu parfumov (novinka Legacy sa začala predávať aj na Slovensku).

Te amo

Fotka uverejnená používateľom Cristiano Ronaldo (@cristiano),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Cristiano Ronaldo #hore bez #oslava #fanúšičky #sexy

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....