Madonna v Malawi aj s adoptívnymi deťmi. Pozrite sa, ako vyrástli!

Americká speváčka Madonna navštívila Queen Elizabeth Central Hospital v malawijskom meste Blantyre.

11.07.2016 17:00
Madonna Foto: ,
Speváčka Madonna navštívila Malawi, aby skontrolovala, ako pokračuje rekonštrukcia nemocnice, do ktorej vložila finančné prostriedky.
debata

Interpretka sa prišla pozrieť, ako pokračuje výstavba detského oddelenia, ktoré v spomínanej nemocnici dala vybudovať. S prácami začali v máji 2015, pričom otvorenie je naplánované na začiatok budúceho roka.

„Toto nové zariadenie bude v Malawi prvým, ktoré sa bude venovať detskej chirurgii a intenzívnej starostlivosti. Bude tak mať obrovský dopad v otázke záchrany životov detí. Okrem zvyšovania kvality a dostupnosti zdravotnej starostlivosti, plánujeme do budúcna aj školenie malawijského zdravotného personálu v oblasti pediatrie,“ uviedla 57-ročná interpretka pre agentúru Associated Press.

Madonnin adoptívny syn David James počas... Foto: SITA/AP, Thoko Chikondi
Madonnin adoptívny syn David James Madonnin adoptívny syn David James počas návštevy Queen Elizabeth Central Hospital v meste Blantyre.

Oddelenie bude zahŕňať aj tri operačné sály určené pre detskú chirurgiu či kliniku s 50 lôžkami. „Zatiaľ nemáme názov, ale máme budovu a sny, ktoré budeme čoskoro verejne prezentovať,“ povedala speváčka. „Budem zodpovedaná za to, aby toto miesto a tiež vybavenie fungovali na primeranej úrovni. Mám pred sebou veľa práce, držte mi palce,“ dodala slávna rodáčka z Bay City v Michigane, ktorá si v minulosti z Malawi adoptovala chlapca Davida a dievča Mercy.

Madonnina adoptívna dcéra Mercy navštívila so... Foto: SITA/AP, Thoko Chikondi
Madonnina adoptívna dcéra Mercy Madonnina adoptívna dcéra Mercy navštívila so slávnou mamou rodné Malawi.
debata chyba
Viac na túto tému: #stavba #nemocnica #Madonna #Malawi

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...