Nezastaviteľná! Kardashian zarába ďalšie milióny, klania sa jej aj Forbes

Televízna celebrita a hviezda sociálnych médií? Kim Kardashian je omnoho viac. Napríklad podľa magazínu Forbes aj najnovší technologický mogul. Magazín dokonca Američanku umiestnil na titulku.

13.07.2016 00:00
Kim Kardashian Foto: ,
Televízna celebrita a internetová kráľovná Kim Kardashian.
debata (1)

Tridsaťpäťročná brunetka, ktorá pred vyše rokom s úspechom odštartovala podnikateľský plán s vlastnou videohrou a mobilnými aplikáciami, ktoré ťažia predovšetkým z jej mena, sa nadšene podelila o najnovší titul. „Je to absolútna pocta ocitnúť sa na titulnej strane Forbes. Nikdy som ani nesnívala, že by sa také niečo mohlo stať. Verím, že môj otec by bol mimoriadne hrdý,“ napísala Kardashian na svojom Twitteri. „Nie je to vôbec zlé na dievča bez talentu,“ doplnila ešte ironickú poznámku ako odkaz všetkým svojím internetovým neprajníkom.

V rozhovore so zástupcami magazínu sa Kardashian vyznala z toho, ako ju mnohí odrádzali od podnikateľského zámeru a investovania. „Ľudia sa na mňa pozerali s otázkou, prečo to vlastne robím. Vraj by som mala zostať v televíznom svete, nevstupovať do toho technického. Ale neodradili ma. Bola to pre mňa zábava a stále mám množstvo nápadov. Neplánujem sa zastaviť,“ doplnila televízna hviezda.

Ako pripomína Forbes, výťažok z predaja jej videohry za prvých šesť mesiacov dosiahol sumu vyše 74 miliónov. „Keď som si uvedomila, aký mám z toho percentuálny podiel, povedala som si, bože môj. Nech máme urobiť čokoľvek, len v tom pokračujme.“

1 debata chyba
Viac na túto tému: #zisk #Kim Kardashian #Forbes #titulka #hrdosť

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...