Ďalšia svadba pre sexi anjelika: Skončí Miranda Kerr s miliardárom?

Už to bude bezmála rok, čo sa austrálska modelka Miranda Kerr objavuje po boku podnikateľa a zakladateľa siete Snapchat Evana Spiegela. Vraj sa chystajú spolu pred oltár.

13.07.2016 00:00
debata
Modelka Miranda Kerr a jej priateľ Evan Spiegel... Foto: SITA/AP, Andrew Harnik
Miranda Kerr a jej priateľ Evan Spiegel Modelka Miranda Kerr a jej priateľ Evan Spiegel zo služby Snapchat prichádzajú na štátnu večeru.

Podľa informácií portálu E!News bude prvým krokom zasnúbenie. „Zhovárali sa o tom veľmi seriózne. Evan je do Mirandy neuveriteľne zamilovaný a ona ho vníma ako muža, ktorého by si chcela vziať,“ tvrdí zdroj, ktorý cituje portál.

Dvojica už niekoľko mesiacov spolu žije a ako tvrdí informátor, v spoločnej domácnosti im to veľmi klape. „Miranda zbožňuje bývať s Evanom. Dovolil jej vyzdobiť a zariadiť dom, v ktorom bývajú, podľa jej vkusu. Z toho tiež bola nadšená,“ vraví zdroj.

Tridsaťtriročná modelka bola v minulosti vydatá za herca Orlanda Blooma, s ktorým má syna Flynna. Pár ohlásil rozchod v októbri 2013 a následne ich súd v tichosti rozviedol. Dvojica však má spolu priateľský vzťah a starostlivosť o syna si delia na polovicu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #zásnuby #Miranda Kerr #Evan Spiegel

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...