Jednoduchá a predsa nádherná! Ivanovičová sa vydala v Benátkach

Pompézny obrad vymenili za očarujúce miesto, veľkolepé šaty nahradila nežná jednoduchosť a uvoľnená atmosféra. Tenistka Ana Ivanovičová si vzala svojho dlhoročného partnera - futbalistu Bastiana Schweinsteigera.

12.07.2016 15:51
debata (9)
Srbská tenistka Ana Ivanovic a nemecký... Foto: SITA/AP, Luigi Costantini
Ana Ivanovic a nemecký futbalista Bastian Schweinsteiger Srbská tenistka Ana Ivanovic a nemecký futbalista Bastian Schweinsteiger si povedali áno na obrade v Benátkach.

Obrad, ktorý prebehol tesne po poludní v romantických Benátkach, neušiel pozornosti reportérov. Mladomanželia sa však nesnažili ohurovať, ale vo veľmi príjemnej a rodinnej atmosfére si vychutnali svoj deň D. Pre mnohých bola prekvapením voľba šiat srbskej rodáčky.

Srbská tenistka Ana Ivanovic a nemecký...
Tenistka Ana Ivanovic a nemecký futbalista...
+3Mladomanželia Ana Ivanovic a Bastian...

Ako nevesta sa totiž obliekla do jednoduchého bieleho modelu s uväzovaním okolo krku a jemnými vertikálnymi volánmi po obvode sukne. Jej vyvolený, hráč nemeckej futbalovej reprezentácii, zase volil tmavosivý oblek doplnený len kytičkou na fazóne saka a hodvábnou vreckovkou.

Dvadsaťosemročná Ivanovičová a o tri roky starší Schweinsteiger tvoria pár od roku 2014 a veľmi oddane sa podporujú v rámci svojich športových kariér. Futbalistu často vídať na turnajoch, kde pôvabná tmavovláska hráva a ona zase nechýbala na mnohých jeho zápasoch.

Ako tvrdia zdroje z okolia páru, dvojica si porozumela od prvej minúty. Hoci obaja sú stale aktívni v športovej kariére, údajne už začali uvažovať nad založením rodiny.

Pred pár dňami sa v Bratislave vydala aj ďalšia známa tenisová hráčka – Slovenka Dominika Cibulková, ktorej sobáš a obrad boli o poznanie pompéznejšie. Viac si môžete pozrieť tu.

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #Benátky #svadba #Ana Ivanovičová #Bastian Schweinsteiger

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...