Tori Spelling s manželom dlhujú na daniach 259-tisíc dolárov

Americká herečka Tori Spelling a jej manžel, herec Dean McDermott dlhujú od roku 2014 na daniach približne 259-tisíc dolárov (v prepočte takmer 234-tisíc eur).

13.07.2016 10:55
Herečka Tori Spelling a jej manžel Dean McDermott. Foto: ,
Herečka Tori Spelling a jej manžel Dean McDermott.
debata

Vyplýva to zo súdnych dokumentov, ktoré sa podarilo získať americkému týždenníku People. Dvojica žije spolu so štyrmi deťmi od februára v prenajatom dome, v ktorom majú päť spální a štyri kúpeľne. Platia zaň 7500 dolárov mesačne (približne 6700 eur).

Začiatkom roka zažalovala 43-ročnú dcéru filmového a televízneho producenta Aarona Spellinga finančná spoločnosť American Express za nezaplatenie dlžného zostatku na kreditnej karte vo výške takmer 38-tisíc dolárov. Herečka v marci pre magazín People uviedla, že o jej finančných problémoch sa začalo hovoriť po tom, ako vydala svoju šiestu knihu Spelling It Like It Is (2013).

„Myslela som si, že môžem hovoriť o tom, že aj celebrity majú finančné problémy. My tiež robíme chyby, nie sme dokonalí. Urobili sme veľa rozhodnutí týkajúcich sa nehnuteľností, ktoré nevyšli a napokon sa to vystupňovalo až do príbehu o finančných problémoch a bankrote,“ povedala. „Ja i manžel veľa pracujeme. Je dôležité, aby deti videli, že obaja rodičia pracujú a rozprávame sa s nimi o tom,“ prezradila rodáčka z Los Angeles.

debata chyba
Viac na túto tému: #dlh #dane #problémy #majetok #Tori Spelling

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Zobudíte sa skôr a začnete robiť veci, ktoré vás budú posúvať ďalej.
Nezabúdajte na dôležité veci, ktoré máte...