Žiadna reklama, náš vzťah je skutočný, tvrdí Hiddleston o Swiftovej

Anglický herec Tom Hiddleston sa vyjadril, že vzťah s americkou speváčkou Taylor Swiftovou je skutočný a nejde o snahu zvýšiť ich popularitu.

16.07.2016 00:00
Taylor Swift a jej nový priateľ Tom Hiddleston Foto:
Speváčka Taylor Swift a jej priateľ Tom Hiddleston počas návštevy reštaurácie v Nashville v štáte Tennessee.
debata

Špekulácie o tom, že dvojica propaguje zatiaľ neznámy projekt, alebo že sa usilujú o publicitu, vyvrátil v telefonickom rozhovore pre americký magazín The Hollywood Reporter.

„Pravdou je, že Taylor Swift a ja sme spolu a sme veľmi šťastní. Vďaka za opýtanie,“ povedal 35-ročný Londýnčan, ktorého v stredu nominovali na Primetime Emmy za vedľajšiu úlohu v miniseriáli Nočný manažér (2016).

„Taká je pravda. Nejde o reklamný ťah,“ dodal umelec, ktorý momentálne nakrúca v Austrálii akčný film Thor: Ragnarok. Novinka má slovenskú distribučnú premiéru naplánovanú na 2. novembra 2017.

Informácia o vzťahu Hiddlestona s 26-ročnou interpretkou sa dostala na verejnosť v júni, keď sa britskému denníku The Sun podarilo odfotiť dvojicu počas výletu na pobreží v Rhode Island. Speváčka sa pritom iba nedávno rozišla so škótskym dídžejom a producentom Calvinom Harrisom, s ktorým tvorila pár od marca 2015.

debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #médiá #Taylor Swift #falošný #Tom Hiddleston

+ Hydratácia a zdravé stravovanie zvýšia vašu energiu a pohodu.
Investujte do seba, dlhodobé výnosy prekonajú...

+ Nenechajte, aby nad vami hnev a zlá nálada zvíťazili.
Vyjadrujte sa tak, aby vás všetci pochopili....