Nice bolo v čase tragédie plné hviezd. Rihanna aj Dornan sú v poriadku

Tragédia vo francúzskom meste Nice, ktorá sa odohrala vo štvrtok večer a pri ktorej doposiaľ zahynulo 84 ľudí, zasiahla aj do sveta šoubiznisu.

15.07.2016 13:41
Rihanna Foto: ,
Speváčka Rihanna na archívnom zábere.
debata (1)

V čase útoku bolo prítomných v pobrežnom meste niekoľko svetoznámych tvárí. Nechýbala medzi nimi napríklad speváčka Rihanna, ktorá mala v meste odohrať v piatok večer koncert v rámci svojho turné Anti World Tour.

Ako potvrdil jej hovorca, barbadoská rodáčka sa v čase útoku nachádzala v jednom z tamojších hotelov. „Je v poriadku,“ odkázal médiám hovorca.

Podobné vyhlásenie museli vydať aj zástupcovia produkčnej spoločnosti, ktorá má na starosti prípravu druhého filmu zo série Päťdesiat odtieňov. Len pár hodín predtým, ako rútiaci sa kamión začal masakrovať dav oslavujúcich Francúzov, sa pri pobreží nakrúcala scéna z jachty do ďalšieho filmového príbehu.

Herci Dakota Johnson a Jamie Dornan zostali obaja v meste na noc. Rovnako ako väčšina členov štábu. Produkcia však v piatok ráno informovala, že všetci, ktorí na filme pracujú, sú v bezpečí. „Každého sme kontaktovali a všetci sú v poriadku. Celý filmový štáb,“ znelo vyhlásenie, ktoré cituje napríklad britský Daily Mail. Zároveň vyjadrili sústrasť pozostalým.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #bezpečnosť #Rihanna #tragédia #Dakota Johnson #Jamie Dornan #Nice

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....

+ Nezabúdajte na preventívne prehliadky aj keď sa cítite dobre.
Staré dlhy sa vyriešia, cítite finančnú úľavu....