Ďalšia sexica padla za obeť DiCapriovi! Je to krásna Dánka Agdal

Tak a je to tu znova! Herec Leonardo DiCaprio zbalil ďalšiu sexi modelku. Tentoraz svoj pozornosť upriamil ku krásnej Dánke.

17.07.2016 00:00
Nina Agdal a Leonardo DiCaprio Foto:
Dánska kráska Nina Agdal na zábere z Instagramu.
debata

Už niekoľko dní sa špekulovalo o tom, že tohtoročná držiteľ Oscara za výkon vo filme Revenant sa začal stretávať s pôvabnou severskou modelkou. Zdroje z okolia však mlčali a všetko zostávalo v úrovni dohadov.

Zmenili to však až paparazzovské fotografie, ktoré zverejnil britský Daily Mail a ktoré zachytávajú novú mileneckú dvojicu na pláži v Malibu. Je na nich jasne vidieť, ako sa párik k sebe túli, Nina leží na hercových stehnách a on sa k nej skláňa a bozkáva ju.

Dánska topmodelka Nina Agdal na archívnom zábere. Foto: Profimedia.sk
Nina Agdal Dánska topmodelka Nina Agdal na archívnom zábere.

Dvadsaťštyriročná modelka sa v minulosti preslávila účinkovaním v reklame na fast-foodovú sieť Carl Jr. a neskôr pózovala pre magazín Sports Illustrated. Jej kariéra pokračuje predovšetkým prácou pre komerčné svetoznáme značky a často pracuje aj pri fotení katalógov plaviek alebo spodnej bielizne.

Pre hollywoodskeho herca bude ďalšou priateľkou – modelkou, s ktorými za posledné roky randil. Medzi najznámejšie jeho partnerky patria topmodelky Gisele Bundchen a Bar Refaeli, obed dnes už vydaté. Naposledy tvoril pár s blondínkou Kelly Rohrbachovou. Dlho sa špekulovalo aj o jeho romániku s Rihannou.

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #Leonardo DiCaprio #paparazzovia #pár #Nina Agdal

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...