Blondínka z Prci, prci, prcičky je chudá ako palica. Úsmev však nestráca

Väčšinou je terčom kritiky, ale na nedeľňajšej akcii v New Yorku vyzerala herečka Tara Reid opäť k svetu. Hoci jej vychudnutú figúru sa utajiť nedá.

19.07.2016 00:00
debata (1)
Herečka Tara Reid na akcii White Girl Rosé v... Foto: SITA/AP, Diane Bondareff
Herečka Tara Reid na akcii White Girl Rosé v New Yorku. Herečka Tara Reid na akcii White Girl Rosé v New Yorku.

Štyridsaťročná hviezdička z úspešnej komediálnej série Prci, prci, prcičky sa objavila na podujatí, ktoré hostil bloger Fat Jew. Spoločne už pred časom organizovali autogramiádu a tentoraz sa spojili opäť. Známy satirický komentátor a bloger sa údajne s Reidovou veľmi zblížil a zistil, že majú spoločný zmysel pre humor.

Blondínka, ktorá sa momentálne objavuje pred kamerami len sporadicky, rozdávala po jeho boku úsmevy pre fotografov a tvrdila, že si akciu veľmi užíva. Napriek tomu, že pôsobila spokojne, reči o jej figúre sa predsa objavili. Kontrast modrej a žltej farby v odevnej kombinácii tejto hollywoodskej „vyvrheľke“ pridal na pôvabe, zatajiť sa však nedá, že Reid sa snaží zostať čo najštíhlejšia. Pamätné sú najmä jej zábery z pláže v bikinách, kde detailne vidieť vyziabnuté telo a zvrásnenú kožu z chudnutia.

Bloger Fat Jew a herečka Tara Reid pózovali... Foto: SITA/AP, Diane Bondareff
Bloger Fat Jew a herečka Tara Reid pózovali spoločne na párty v New Yorku. Bloger Fat Jew a herečka Tara Reid pózovali spoločne na párty v New Yorku.

Reid sa len nedávno dostala do slovného konfliktu s playmate a moderátorkou Jenny McCarthyovou. Dvojica plavovlások si vymenila pár odkazov na sieti Twitter. McCarthy totiž atakovala Reidovú kvôli plastickým operáciam, ktoré podstúpila. Kolegyňa jej to oplatila šťavnatými poznámkami na jej manželstvo.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #akcia #spokojnosť #postava #štíhla #Tara Reid

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...