Kunis o vzťahu s Ashtonom: Ich láska začala stretávaním sa kvôli sexu!

Ich láska prišla ako rana z jasného neba. Herečka Mila Kunis prehovorila v rozhovore, ako sa zamilovala do svojho terajšieho manžela Ashtona Kutchera.

21.07.2016 00:00
Herečka Mila Kunis na akcii CinemaCon v Las Vegas. Foto: ,
Herečka Mila Kunis na akcii CinemaCon v Las Vegas.
debata

V relácii The Howard Stern Show prezradila rodáčka z Ukrajiny, že svojho bývalého kolegu zo seriálu Tie roky sedemdesiate stretla po dlhšom čase na akcii udeľovania filmových cien. Bolo to vraj krátko po jeho rozchode s manželkou Demi Mooreovou.

„Vidím toho chlapa, jeho chrbát. A je naozaj vysoký. V tom sa otočí a je to doslova ako vo filme. Hudba začne hrať, počujete hrať husle. Vtedy mi prvýkrát naozaj vzal dych, hovorila som si, do kelu fakt vyzerá výborne,“ zaspomínala si Kunis. Bola však ešte detailnejšia. Ashton ju vraj v ten večer pozval na párty k sebe domov a pôvabná brunetka odchádzala až na druhý deň. „Bolo to prvýkrát, čo som u niekoho takto prespala, ako som bola single,“ vysvetlila Kunis.

Herečka Mila Kunis s manželom Ashtonom... Foto: SITA/AP, Danny Moloshok
Mila Kunis s priateľom Ashtonom Kutcherom Herečka Mila Kunis s manželom Ashtonom Kutcherom na archívnom zábere.

Priznala tiež, že ich vzťah sa začal ako stretávanie sa kamarátov kvôli sexu. Je vraj veľmi paradoxné, že obaja v tom čase aj nakrútili snímky o podobných vzťahoch. Kutcher s Natalie Portmanovou film Hlavne nezáväzne a Mila Kunis s Justinom Timberlakeom film Ide len o sex. „Keby sme venovali pozornosť tým filmom, vedeli by sme, že v skutočnom živote nič podobné nemôže fungovať. Ale zjavne sme im tú pozornosť nevenovali. Potriasli sme si rukami a povedali si, poďme sa baviť,“ prekvapila otvorenosťou 32-ročná herečka.

Napokon sa však z fyzického vzťahu stala aj vzťah milostný. A dnes je jeho výsledkom už druhé tehotenstvo herečky a tiež manželský zväzok.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #sex #Ashton Kutcher #Mila Kunis

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...