Tvrdý boj s rakovinou pokračuje! Brenda z Beverly Hills si oholila hlavu

Diagnózu o tom, že ju postihla rakovina prsníka, si vypočula pred bezmála rokom. Herečka Shannen Doherty však svoj boj nekončí.

20.07.2016 14:40
debata (1)

Step 5

Fotka uverejnená používateľom ShannenDoherty (@theshando),

Na Instagrame zverejnila 45-ročná hviezda v utorok podvečer niekoľko čiernobielych záberov v spoločnosti rodiny. Zachytávajú, ako si bývalá hviezda seriálu Beverly Hills 902 10 ostrihala vlasy celkom nakrátko. Dôvodom je chemoterapia, ktorú momentálne podstupuje a ktorá sa podpisuje na vypadávaní vlasov v procese rakovinovej liečby.

Ide o prvú komunikáciu s verejnosťou po pár mesiacoch – naposledy sa Doherty objavila vo februári tohto roka v televíznej šou Dr. Oz, kde diskutovala o svojej chorobe a jej následkoch. So slzami v očiach priznala, že pre liečbu už nikdy nebude môcť mať deti, hoci po tom veľmi túžila.

Vtedy priznala, že ju zrejme čaká mastektómia. „Sú to len prsia. Ak to beriem v širších súvislostiach, je pre mňa dôležitejšie zostať nažive a zostarnúť s mojím manželom," vyjadrila sa vtedy. Nie je však známe, či operáciu napokon aj podstúpila. Zdá sa, že nasadenie chemoterapie by mohlo byť inou alternatívou liečby. Herečka totiž priznala, že sama nevie, čo jej odporučia lekári, ale vyjadrila sa, že bude plne spolupracovať a nechá sa viesť názorom odborníkov.

Step 1

Fotka uverejnená používateľom ShannenDoherty (@theshando),

Step 6

Fotka uverejnená používateľom ShannenDoherty (@theshando),

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #rakovina #oholená hlava #chemoterapia #Shannen Doherty

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....