Žiadne detaily! Johnny Depp chce uzavrieť zmluvu o mlčanlivosti

Americký herec Johnny Depp chce uzavrieť zmluvu o mlčanlivosti vzťahujúcu sa na rozvod s herečkou Amber Heard.

21.07.2016 15:34
Herec Johnny Depp pózuje fotografom. Foto: ,
Herec Johnny Depp pózuje fotografom.
debata

Vyplýva to zo súdnych dokumentov, ktoré sa podarilo získať americkému týždenníku Us Weekly. Päťdesiattriročný rodák z Owensboro v Kentucky sa tak snaží chrániť súkromie a zabrániť zverejňovaniu detailov týkajúcich sa rozvodu s manželkou, ktorá podľa herca už dva razy odmietla podpísať spomínanú zmluvu, a tak chce, aby v tejto záležitosti rozhodol súd.

Depp a Heard sa spoznali počas nakrúcania snímky Rumový denník (2011), v ktorej obaja účinkovali. Predstaviteľ Jacka Sparrowa zo série Piráti Karibiku z rokov 2003, 2006, 2007 a 2011 v júni 2012 vyhlásil, že sa po 14 rokoch rozišiel s francúzskou herečkou a speváčkou Vanessou Paradis, s ktorou má dcéru a syna, a zároveň priznal, že randí s Heard. Prvý raz sa vzali vlani 3. februára v jeho dome vo West Hollywoode a druhý raz si povedali áno 8. februára na súkromnom ostrove na Bahamách.

Heard podala žiadosť o rozvod tento rok 23. mája, pričom ako dôvod uviedla neprekonateľné rozdiely. Následne tiež manžela obvinila z domáceho násilia, pričom súd mu udelil dočasný zákaz približovania sa. Tridsaťročná rodáčka z Austinu v Texase neskôr stiahla svoju žiadosť o alimenty, pretože podľa nej odvádzala pozornosť od vážneho problému domáceho násilia. Pôvodne od manžela požadovala 50-tisíc dolárov mesačne.

debata chyba
Viac na túto tému: #Johnny Depp #Amber Heard #zmluva #mlčanlivosť

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...