Hudobná hviezda Bareilles po ťažkom zákroku: Operácia nestála za veľa!

Americká speváčka a skladateľka Sara Bareilles sa zotavuje po operácii, počas ktorej jej odstránili nezhubný nádor z maternice.

21.07.2016 17:00
Sara Bareilles Foto: ,
Hudobníčka Sara Bareilles.
debata

Tridsaťšesťročná rodáčka z kalifornskej Eureky o chirurgickom zákroku informovala v stredu prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnila koláž z nemocnice.

„Nuž, operácia nestála za veľa, ale pomocníci a rodičia sú super, zdravotné sestry sú anjeli a lekári kúzelníci. Som v tichu a samote s jednoduchou úlohou, dostať svoje telo opäť do zdravého stavu,“ napísala k príspevku a zároveň zdôraznila dôležitosť pozitívneho myslenia. „Budem sa naďalej liečiť a vrátim sa, dúfam, s väčšou trpezlivosťou, súcitom a znalosťami Hry o tróny,“ dodala vtipne na záver.

Sara Bareilles vydala v roku 2004 debutovú štúdiovku Careful Confessions, no známou sa stala až v roku 2007 piesňou Love Song z druhého albumu Little Voice, po ktorom nasledovali nahrávky Kaleidoscope Heart (2010), The Blessed Unrest (2013) a What's Inside: Songs from Waitress (2015). Na konte má päť nominácií na Grammy, pričom dve z nich jej vyniesla spomínaná Love Song.

debata chyba
Viac na túto tému: #operácia #nádor #zotavenie #Sara Bareilles

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...