S milencom na cestách! Krásna Vikander nezaháľa, promuje ďalší film

Herečku Aliciu Vikanderovú budú môcť diváci od štvrtka vidieť vo filme Jason Bourne. Ona však už propaguje ďalšiu novinku.

27.07.2016 12:40
debata
Herečka Alicia Vikander na premietaní filmu... Foto: SITA/AP, Powers Imagery
Alicia Vikander Herečka Alicia Vikander na premietaní filmu Jason Bourne v Las Vegas.

Film Lights betwees oceans nakrúcala pred bezmála dvoma rokmi. A okrem pracovných povinností jej priniesla aj čosi iné – lásku. Na plátne sa totiž stretla s kolegom Michaelom Fassbenderom, s ktorým následne vytvorili pár. Chodia spolu dodnes. A tiež film spoločne propagujú.

„Myslím si, že obaja sme veľmi nadšení,“ komentovala švédska rodáčka pre E!News. „Ubehli takmer dva roky od momentu, čo sme film dokončili. Takže pre nás je moment, že sa projekt dostáva konečne do kín, veľmi dôležitý,“ pokračovala krásna Vikander. Doplnila tiež, že zo snímky, ktorá je historickou romancou, videla jednú z posledných verzií a všetci môžu byť podľa nej veľmi hrdí na to, čo spolu vytvorili.

Dvadsaťosemročnú hviezdu tento rok odmenila Americká filmová akadémia soškou Oscara za výkon vo filme Dánske dievča. Podľa kritikov by práve film Lights between oceans mohol miešať karty v oscarovom súboji opäť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #film #Alicia Vikander #Michael Fassbender #spolu #propagácia

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...