Jeremyho Rennera žaluje exmanželka. Neprispieva na dcéru, tvrdí

Amerického herca Jeremyho Rennera žaluje jeho bývalá manželka Sonni Pacheco, ktorá tvrdí, že 45-ročný rodák z kalifornského Modesta jej odmieta prispievať na ich trojročnú dcéru Avu Berlin.

27.07.2016 18:15
Jeremy Renner Foto: ,
Herec Jeremy Renner na archívnom zábere.
debata

Dvojica, ktorá sa rozviedla vlani v decembri, sa v rámci rozvodového konania dohodla, že Renner bude Pacheco prispievať na dcéru sumou 13-tisíc dolárov (v prepočte približne 11 800 eur) a ak zarobí viac ako 2,3 milióna dolárov ročne (2,1 milióna eur), musí z daného prebytku zaplatiť dodatočných päť percent.

Kanadská modelka však v právnych dokumentoch uviedla, že jej herec dlhuje 48 367 dolárov (približne 44-tisíc eur) na alimentoch. Ako tiež napísala, Renner tiež odmieta platiť polovicu z poplatku za predškolskú výchovu ich dcéry. Pacheco prostredníctvom súdu teraz žiada doplatenie dlžnej sumy a tiež, aby herec zaplatil školné. Hercov hovorca pre Page Six denníka New York Post obvinenia odmietol.

„Renner jednoznačne nikdy nemeškal na platbách alimentov,“ uviedol, pričom tiež zdôraznil, že školné pre Avu nebolo nikdy súčasťou dohody. Renner a Pacheco sa vzali 13. januára 2014, no už v decembri toho roku modelka podala žiadosť o rozvod.

Ako dôvod uviedla neprekonateľné rozdiely medzi partnermi. Dvojica sa následne dohodla na striedavej starostlivosti o dcéru Avu a tiež, že Renner nebude samotnú Pacheco finančne podporovať. To vyplynulo z predmanželskej zmluvy, o ktorej neskôr modelka tvrdila, že je falošná, a chcela, aby ju súd vyhlásil za neplatnú.

debata chyba
Viac na túto tému: #žaloba #Jeremy Renner #výživné #exmanželka

+ Ak budete skutočne chcieť, všetko vám pôjde tak ako v predstavách.
Nenechajte aby za vás prácu robil niekto iný;...

+ Doprajte si čas na relaxáciu, vaše telo potrebuje oddych.
Úspory peňazí začínajú správnym riadením času....