Jared Leto odhaľuje špičkovú formu, prekvapuje rečami o násilí

Médiá sa zväčša rozplývajú nad skvelou formou ženských hereckých hviezd, ale čo ich mužskí kolegovia? Mnohí by si tiež zaslúžili pochvalu. Napríklad aj taký Jared Leto.

27.07.2016 16:52
debata
Herec Jared Leto na titulnej strane Rolling Stone. Foto: Reprofoto: archív Rolling Stone
Herec Jared Leto na titulnej strane Rolling Stone. Herec Jared Leto na titulnej strane Rolling Stone.

Dnes štyridsaťštyriročný herec a spevák patrí medzi mužov, ktorým môžu rovesníci skutočne závidieť. A nielen tí. Leto patrí totiž medzi hercov, ktorí akoby vôbec nestarli. Potvrdzuje to aj na titulnej strane magazínu Rolling Stone, ktorý s ním urobil rozhovor do augustového vydania. Jared pózoval hore bez priamo na titulnej strane.

V rozhovore pre magazín sa zdôveril s tým, aké pre neho bolo stvárniť kultového komiksového hrdinu Jokera vo filme Jednotka samovrahov, ktorý bude mať aj na Slovensku premiéru budúci štvrtok. „Joker je neuveriteľne vyrovnaný s činmi násilia. Pozeral som sa na skutočné násilie, nasával ho. Je tam toho veľa, čo sa môžete naučiť,“ vyhlásil Leto.

Podľa neho nie každý akt násilia je spojený s hystériou či zúrivosťou. „Ľudia dokážu byť veľmi pokojní. Rozhodnú sa pre niečo a idú si za tým. Je to metodické a niekedy priam hypnotické a oslobodzujúce,“ prekvapil Leto, ktorý má na konte Oscara za výkon vo filme Klub poslednej nádeje.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #násilie #titulka #forma #Rolling Stone #Jared Leto #Joker

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....