Romantická svadba? Fešák z Robocopa sa oženil za pár minút a 35 dolárov!

Herec Joel Kinnaman, ktorého môžu diváci poznať z remaku filmu Robocop, pred časom prekvapil informáciami o svadbe. Vzal si švédsku tatérku Cleo Wattenstromovú.

29.07.2016 00:00
debata
Herec Joel Kinnaman a jeho manželka Cleo... Foto: SITA/AP, Andrew Harnik
Joel Kinnaman a jeho manželka Cleo Wattenstrom Herec Joel Kinnaman a jeho manželka Cleo Wattenstrom počas slávnostnej večere v Bielom dome.

V rozhovore v televíznej šou Live with Kelly sa urastený fešák priznal, že rýchla svadba bola jeho spontánnym rozhodnutím. „Som skrátka romantický chlapík,“ vyhlásil Kinnaman. „Vzal som ju na magické miesto nazvané SameDayMarriage.com na San Vincente – bulvári v Los Angeles,“ prezradil herec.

Myslel tým miesto na rýchle svadby, kde sa môžu záujemcovia o sobáš vziať do niekoľkých hodín. Stačí zaplatiť poplatok. S moderátormi televízneho vysielania si zavtipkoval aj o tom, že za obrad zaplatil 35 dolárov a celé to trvalo len pár minút.

S tatérkou, ktorá púta pozornosť všade, kde sa objaví svojimi početnými grafickými ozdobami tela, sa Kinnaman zoznámil tesne po rozchode s herečkou Oliviou Munnovou. Rodáka zo Štokholmu už budúci týždeň diváci uvidia vo filme Jednotka samovrahov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #svadba #rýchlosť #romantika #Joel Kinnaman

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...