Na nože s rodičmi?! Katy Perry sa doma nezhodne ani na politike

O speváčke Katy Perryovej sa už roky hovorí v súvislosti s nie práve najlepším vzťahom s rodičmi. Obaja sú totiž pastormi a hviezda viackrát potvrdila v rozhovoroch, že jej detstvo nebolo jednoduché.

29.07.2016 14:45
debata
Speváčka Katy Perry na stretnutí demokratov vo... Foto: SITA/AP, Paul Sancya
Katy Perry Speváčka Katy Perry na stretnutí demokratov vo Philadelphii. V šatách Michael Kors.

Dnes úspešná medzinárodná hviezda navštevovala kostolný zbor a bola vedená prísnou rukou oboch rodičov. Napriek tomu sa jej životná cesta vybrala iným smerom. Potvrdila to aj na štvrtkovom stretnutí demokratov, ktoré je ďalšou z akcií na podporu demokratickej kandidátky na prezidentku Hilary Clintonovej.

Tridsaťjedenročná Perry hosťom zaspievala skladby Rise a Roar, ale tiež sa prihovorila. A opäť potvrdila, že s rodičmi sa v mnohých veciach nezhodne. „Obaja moji rodičia sú pastori a neochvejní republikáni. Nedokončila som strednú školu a nanešťastie nemám formálne vzdelanie, ale mám otvorenú myseľ a vlastný názor,“ uviedla spevácka hviezda.

„Vyzývam teda všetkých, aby mali otvorenú myseľ a využili svoj hlas, pretože 8. novembra (termín prezidentských volieb) budete rovnako silní ako akýkoľvek lobista,“ pokračovala Perry. Dodala tiež, že podľa nej nie je dôležité, odkiaľ pochádzate, ale kam dospievaním a dozrievaním smerujete. „Ja využijem svoj hlas tak, že pôjdem voliť Hilary Clintonovú,“ vyhlásila Perry. Ktohovie, či dostane pozvanie domov na Vianoce.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Katy Perry #rodičia #republikán #výzva #Hilary Clinton #demokrat

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...