Cara Delevingne o Jednotke samovrahov: Áno, kritiky filmu sú strašné

Fanúšikovia akčnej snímky Jednotka samovrahov, ktorá práve prichádza do slovenských kín, spustili petíciu proti filmovému portálu Rotten Tomatoes.

04.08.2016 16:00
Britain Suicide Squad European Premiere Foto: ,
Modelka a herečka Cara Delevingne na londýnskej premiére filmu Jednotka samovrahov.
debata

Reagovali tak na nízke hodnotenie, ktoré na ňom titul získal, pričom žiadali zrušenie menovaného webu. Ten však nevydáva svoje vlastné kritiky, ale zhromažďuje recenzie z iných zdrojov. Nesúhlas s kritikou filmu vyjadrilo v online petícii vyše 17-tisíc ľudí.

Petíciu vytvoril v utorok istý Abdullah Saleh, študent z egyptskej Alexandrie, ktorému sa zdalo, že kritici úmyselne dávajú zlé recenzie snímkam vychádzajúcim pod značkou DC Extended Universe. „Vytvoril som ju pre zábavu, aby zoskupila fanúšikov DC a aby mohli vyjadriť svoju zlosť. Nechcel som, aby to brali tak vážne,“ vyjadril sa 22-ročný muž pre agentúru Reuters. V stredu večer Saleh nakoniec petíciu stiahol. „Jediná vec, ktorú urobila, bolo šírenie prejavov nenávisti a online konfliktov,“ vysvetlil.
Modelka a herečka Cara Delevingne na londýnskej...
Karen Fukuhara  na londýnskej premiére filmu...
+4Margot Robbie  na londýnskej premiére filmu...
K negatívnym recenziám sa pre Reuters vyjadrili počas londýnskej premiéry filmu aj herci a herečky. „Kritiky boli úplne strašné. Boli naozaj, naozaj zlé. Nemyslím si, že majú radi filmy so superhrdinami. V konečnom dôsledku ale nezáleží na tom, čo povedia kritici, film sme urobili pre fanúšikov,“ uviedla Cara Delevingne, ktorá v snímke stvárňuje Enchantress. Podobne reagovala aj predstaviteľka Harley Quinn Margot Robbie. „Ak sa to páči fanúšikom, urobili sme našu prácu,“ povedala. „Myslím, že ľudia majú svoje očakávania, ktoré môžu byť iné, ale teším sa na reakcie fanúšikov,“ dodal Will Smith. Ten si vo filme zahral člena jednotky menom Deadshot.

Jednotka samovrahov sa zameriava na rovnomennú agentúru združujúcu superzločincov, ktorí sa výmenou za kratšie tresty zúčastňujú na nebezpečných misiách. Ako členovia jednotky sa okrem spomínaných predstavia Adam Beach (Slipknot), Jai Courtney (Kapitán Boomerang), Karen Fukuhara (Katana), Joel Kinnaman (Rick Flag), Adewale Akinnuoye-Agbaje (Killer Croc) a Jay Hernandez (El Diablo). Ako Joker sa vo filme ukáže Jared Leto. Herecké obsadenie dopĺňajú Common, Viola Davis, Ben Affleck či Scott Eastwood.

debata chyba
Viac na túto tému: #kritika #Cara Delevingne #Jednotka samovrahov

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...