Terrence Howard odmieta platiť manažérom, tí ho zažalovali

Herca zažalovala jeho bývalá manažérska spoločnosť, ktorej údajne dlží 250-tisíc dolárov.

05.08.2016 09:30
Taraji P. Henson a jej kolega Terrence Howard Foto: ,
Herečka Taraji P. Henson a jej kolega Terrence Howard.
debata

Amerického herca Terrencea Howarda zažalovala jeho bývalá manažérska spoločnosť. Zástupcovia Authentic Talent and Literary Management podali v utorok na 47-ročného rodáka z Chicaga žalobu po tom, ako im údajne nevyplatil 250-tisíc dolárov (v prepočte približne 223-tisíc eur) za to, že mu pomohli udržať si prácu v seriáli Empire (2015). Nie je známe prečo mal herec o rolu prísť, ale podľa dokumentov, ktoré sa podarilo získať magazínu People, spoločnosť rokovala s vedúcimi pracovníkmi produkčnej spoločnosti Imagine Entertainment, ktorá za šou stojí, aby ho z nej nevyhodili.

Howard podpísal v roku 2013 zmluvu s Authentic Talent and Literary Management, ktorá podľa žaloby stála za jeho obsadením do televízneho projektu. On od nej však v septembri 2014 odstúpil, ale podľa podmienok musel spoločnosti platiť desať percent z príjmov za prácu, ktorú získal ešte počas ich spolupráce. Vlani a na začiatku tohto roka herec firme platil, ale v marci s tým prestal.

„(Howard) nezaplatil dodatočné provízie po zrušení zmluvy aj napriek tomu, že na Empire zarobil milióny dolárov a aj napriek tomu, že je v pozícii získať ďalšie,“ uviedli zástupcovia v žalobe, pričom podotkli, že si bol herec vedomý platenia a mal tak robiť po dobu platnosti jeho sedemročnej seriálovej zmluvy. Zatiaľ nestanovili dátum súdneho konania

debata chyba
Viac na túto tému: #dlh #manažér #Terrence Howard

+ Dajte prednosť varenej strave, na rýchle občerstvenie zabudnite.
Nemusíte byť dobrý vo všetkom, každý je dobrý v...

+ Problémy s popraskanými rukami vyriešite tuhým krémom.
O zamestnanie neprídete, tak prestaňte strašiť svoje...