Dáša Mamba Šarközyová: S priateľom sa vrátili z raja

Slovenská speváčka Dáša Mamba Šarközyová sa len pred pár dňami vrátila na Slovensko z dovolenky na Kapverdách. Exotická destinácia jej podľa vlastných slov skutočne učarovala.

06.08.2016 15:00
Dáša "Mamba" Šárközyová Foto:
Dáša "Mamba" Šárközyová v seriáli Panekák.
debata (1)

"Kapverdy sú hotový raj! Ľudia sú tam krásni zvnútra aj zvonku. Ich národné heslo je ‚no stress‘ a tak aj dovolenka vyzerala. Očividne to bolo presne to, čo sme s priateľom potrebovali a určite sa tam ešte minimálne raz vrátime. Už len kvôli nádhernému oceánu a úžasnému jedlu,“ povedala.

Exotika je mladej speváčke odjakživa veľmi blízka. „Celý život túžim po exotike. V telefóne mám neskutočné množstvo obrázkov exotických krajín, ktoré sa ešte chystám navštíviť. Milujem tropické podnebie, exotické jedlá, tamojšiu mentalitu. A tento rok sa mi navyše podarila dovolenka po trojročnej pauze! Odmalička som bola zvyknutá ísť k moru každý rok, zresetovať si hlavu a oddýchnuť si, takže uplynulé tri roky boli pre mňa skutočne veľmi ťažké a dosť sa toho nazbieralo,“ poznamenala Mamba.

Okrem Kapverd by sympatická tmavovláska rada objavila aj iné zaujímavé miesta. „Túžim vidieť ešte mnoho krajín, mám ešte čo robiť. Určite by som sa chcela ísť pozrieť do Thajska, na Bali, do Dominikánskej republiky, na Maurícius, do USA či na Kubu. Milujem spoznávanie nových destinácií, ochutnávanie nových jedál, nápojov, ovocia, zeleniny a veľmi ma baví učiť sa priamo na mieste fakty o jednotlivých krajinách, ich náboženstvách a politike,“ uviedla speváčka, ktorá však na ďalšiu dovolenku tak skoro nepomyslí. „Teraz sa na mňa zosypal doslova kýbel práce, no zatiaľ ju zvládam s úsmevom, keďže som dokonale zrelaxovaná. Už o pár dní začínam točiť seriál pre TV JOJ, s priateľom sme spustili vlastný e-shop a už dlhšiu dobu sa snažím dokončiť svoj prvý album. V podstate rátam hodiny, kým ho budem konečne držať v ruke, len sa okolo neho stále objavujú nejaké technické veci, ktoré ešte treba dotiahnuť, takže trpezlivo čakám a pracujem. A okrem toho sme točili tiež zábery na klip k prvému singlu z albumu a v najbližších dňoch ma čaká jeho strihanie. Bude to veľmi náročné, ale už sa neviem dočkať,“ uzavrela.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #dovolenka #Dáša Mamba Šarközyová

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Pomáhajte s triedením odpadu, deti uvidia ako vám na tom záleží.
Zopár vecí sa pokazilo, avšak to nemusí byť len...