Žiadny predaj! Hugh Hefner sa svojej vily za 110 miliónov nevzdá

Zakladateľ amerického magazínu Playboy Hugh Hefner a magnát Daren Metropoulos sa nakoniec nedohodli na predaji Hefnerovej vily v Los Angeles.

05.08.2016 18:00
Holly Madison a Hugh Hefner Foto: ,
Playmate Holly Madison na snímke s Hughom Hefnerom v roku 2008.
debata

Tridsaťdvaročný Metropoulos, syn miliardára C. Deana Metropoulosa, mal za rezidenciu zaplatiť približne 110 miliónov dolárov (v prepočte približne 98,8 milióna eur), pričom podmienkou predaja bolo, že 90-ročný Hefner zostane v dome bývať až do konca svojho života. Metropoulos s tým súhlasil, chcel však nechať zatiaľ prebudovať interiér. Hefnerovi sa to ale nepáčilo a požadoval, aby Metropoulos s týmito zmenami počkal až do jeho smrti. Obe strany sa snažili spor vyriešiť niekoľko týždňov, vo štvrtok to však vzdali. Vila sa preto v pondelok znova dostane na realitný trh.

Vila s rozlohou takmer 1900 metrov štvorcových má 29 miestností a nachádza sa na päťakrovom pozemku vo štvrti Holmby Hills. Postavili ju v roku 1927 a Hefnerova spoločnosť Playboy Enterprises ju odkúpila v roku 1971 za 1,1 milióna dolárov, pričom 90-ročný Hefner v nej odvtedy žije. Na pozemku sa nachádzajú napríklad tenisový kurt, bazén a umelá jaskyňa, v ktorej Hefner často usporadúval večierky. Vila má aj licenciu na chov divých zvierat. Hefner ju ponúkol na predaj v januári, pričom pôvodne za ňu chcel 200 miliónov dolárov, čo je jedna z najvyšších požadovaných cien za súkromné sídlo v USA.

debata chyba
Viac na túto tému: #predaj #vila #Playboy #Hugh Hefner

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Pravidelným cvičením môžete docieliť zdravý a vyrovnaný chrbát.
Neponižujte sa, ste lepší ako si myslíte,...