Vymyslela si to?! Angelina Jolie u nás nebude učiť, tvrdí univerzita

Predstavitelia washingtonskej Georgetown University popreli, že americká herečka a režisérka Angelina Jolie bude u nich vyučovať.

09.08.2016 00:00
Angelina Jolie, Pireus Foto: ,
Americká herečka Angelina Jolie na archívnom zábere.
debata

Spravili tak pár dní po tom, ako sa na internete objavili správy, že na univerzite bude spolu s bývalým britským ministrom zahraničných vecí Williamom Hagueom prednášať v rámci kurzu venovaného ženám, mieru a bezpečnosti.

„V súčasnosti neexistujú plány, že by pani Jolie mala vyučovať na Georgetowne, ale Angelina Jolie rovnako ako William Hague sú u nás vždy vítaní, aby sa kedykoľvek podelili o svoje skúsenosti a perspektívy,“ napísali zástupcovia školy v oficiálnom vyhlásení.

Viaceré médiá koncom minulého týždňa informovali, že 41-ročná filmárka by mala na Georgetown University pôsobiť ako hosťujúca profesorka, pričom by malo ísť o rovnaký projekt, ktorý rodáčka z Los Angeles absolvuje aj na anglickej London School of Economics.

Účasť na partnerskej univerzite spomínanej Georgetown University však herečka osobne potvrdila už v máji. Jolie, ktorá je tiež osobitnou vyslankyňou Úradu vysokého komisára OSN pre utečencov (UNHCR), začne vyučovať na londýnskej univerzite už na jeseň a okrem spomínaných prednášok sa bude zúčastňovať tiež na rôznych workshopoch a výskumoch.

debata chyba
Viac na túto tému: #Angelina Jolie #univerzita #výučba

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...