Zhrozená Meryl Streep! Chce vyhovoriť Eastwoodovi Trumpa

Herečku Meryl Streepovú vraj poriadne šokovalo, keď sa dozvedela, že jej herecký kolega a režisér Clint Eastwood vyjadril svoju verejnú podporu Donaldovi Trumpovi.

10.08.2016 00:00
Meryl Streep Foto: ,
Herečka Meryl Streep osobne podporila prezidentskú kandidátku demokratov Hilary Clintonovú.
debata

Dvojnásobná držiteľka Oscara pracovala s Eastwoodom na slávnej romanci Madisonské mosty a keď sa jej v rozhovore s magazínom Variety opýtali, čo si myslí o jeho politických názoroch, netajila rozčarovanie.

„Nevedela som o tom. Musím si s ním pohovoriť. Musím to nejako napraviť. Som šokovaná,“ uviedla 67-ročná Streep. „Skutočne som šokovaná. Myslela by som si, že bude citlivejší vo veciach ako je táto,“ doplnila herečka, ktorá osobne podporila kandidátku demokratov na prezidentku USA Hilary Clintonovú.

Eastwood sa ani v minulosti netajil republikánskymi názormi a pred pár dňami verejne vyjadril podporu republikánskemu kandidátovi Donaldovi Trumpovi a uviedol, že v Amerike sa ľudia správajú pokrytecky. Hollywoodsky režisér tvrdí, že dnes sa každý odvoláva na rasizmus, snaží sa byť politicky korektný a podobné veci vraj kedysi v USA nikto neriešil.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Meryl Streep #Clint Eastwood #republikán #Donald Trump #zhrozenie

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...