Hrdina z Myšlienok vraha odstavený! Útočil na producenta, teraz pyká

Predstavitelia televíznej stanice CBS na neurčito suspendovali amerického herca Thomasa Gibsona, ktorý stvárňuje špeciálneho agenta Aarona Hotchnera v seriáli Myšlienky vraha (2005). Správu priniesol ako prvý portál TMZ s odvolaním sa na zdroje z prostredia televízie.

13.08.2016 01:15
Herec Thomas Gibson na archívnom zábere. Foto: ,
Herec Thomas Gibson na archívnom zábere.
debata

Dôvodom je incident, pri ktorom rodák z Charlestonu údajne napadol jedného z tvorcov série. Podľa filmového portálu Deadline by ním mal byť scenárista a producent Virgil Williams. Podľa TMZ Gibson kopol scenáristu do nohy, pretože sa s ním nezhodol počas nakrúcania epizódy, ktorú mal na starosti aj ako režisér. Potýčka sa vraj odohrala pred niekoľkými týždňami, pričom konflikt začali prešetrovať po tom, ako agent napadnutého producenta kontaktoval vedenie CBS.

"Na pľaci sme sa nezhodli ako tvorcovia a došlo ku hádke. Ľutujem, že sa to stalo. Všetci chceme spolupracovať ako tím, aby sme vytvorili tú najlepšiu show. Vždy sme to tak chceli a vždy aj budeme,” vyjadril sa pre TMZ 54-ročný herec.

Podľa dostupných informácií nakrúcanie pripravovanej 12. sezóny pokračuje bez Gibsona už dva týždne, pričom diel, ktorý vznikal pod jeho režisérskou taktovkou, zrejme neodvysielajú.

debata chyba
Viac na túto tému: #rola #dištanc #Myšlienky vraha #Thomas Gibson

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Tréning s priateľmi prinesie zábavu a zlepší výkonnosť.
Nebojte sa požiadať o zvýšenie platu, zaslúžite si to....