Hana Gregorová sa zasnúbila! Partner mladší o 32 rokov splnil sľub

Herečka Hana Gregorová sa zasnúbila. O ruku ju požiadal partner Ondřej Koptík, ktorý je od nej mladší o 32 rokov.

12.08.2016 11:25
debata (2)
Herečka Hana Gregorová s partnerom Ondřejom... Foto: Profimedia
Hana Gregorová a Ondřej Koptík Herečka Hana Gregorová s partnerom Ondřejom Koptíkom prišli na svadbu Gregorovej syna Ondřeja.

Ako píše český denník Blesk, k zásnubám došlo počas spoločnej dovolenky v rakúskych Alpách. Koptík, ktorý je otcom dvoch detí, požiadal slovenskú rodáčku o ruku na ľadovci. Už v čase svadby Gregorovej syna Ondřeja Brzobohatého s Taťánou Kuchařovou, sa Koptík vyznal pre novinárov, že by si chcel herečku vziať. Svoje slová naplnil, žiadosť o ruku teda bola prvým krokom. A 63-ročná dáma, ktorú diváci poznali napríklad zo seriálu Panelák, odvetila áno.

Vekový rozdiel partnerov púta pozornosť tlače, ale aj verejnosti. Gregorová sa však pred časom vyznala, že ju hnevá, ako sa veci posudzujú dvojakým metrom. Muži vraj majú dovolené chodiť s mladými ženami a čím je partnerka mladšia, tým väčší obdiv získavajú od verejnosti. U žien platí opak.

O tom, že Gregorová nemieni brať ohľady na to, čo si kto myslí, však presvedčila už na spomenutej synovej svadbe. S Koptíkom prišli ruka v ruke a na verejnosti sa k sebe nežne túlili.

Gregorová bola dlhé roky vydatá za českého herca Radka Brzobohatého, ktorý pred pár rokmi podľahol chorobe. Okrem syna Ondřeja s ním má aj dcéru Rolu.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #vek #zásnuby #partner #Hana Gregorová #rozdiel #Ondřej Koptík

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....