Hviezda Farmár hľadá ženu Martinka z Turca zomrela. Mala len 34 rokov

Päť minút svojej slávy prežila pred televíznymi kamerami. Život Martine Chovanovej, známej ako Martinky z Turca, však neprial. Podľahla chorobe vo veku 34 rokov.

12.08.2016 11:37
Martina - Kleopatra z Turca Foto:
Finalistka šou Farmár hľadá ženu Martina Chovanová alias Martinka z Turca na archívnom zábere.
debata (29)

Hrdinka z televíznych obrazoviek, ktorá sa vďaka účinkovaniu v relácii Farmár hľadá ženu na istý čas doslova zaradila k slovenskému „folklóru“, mala v poslednom období časté zdravotné problémy a viackrát ju museli hospitalizovať. Ako na sociálnej sieti Facebook informoval jej kamarát Edo Vinnetou Stencl, po poslednej hospitalizácii sa už domov nevráti.

„Veľmi smutný som.. Martinka bola veselá a dobrosrdečná žena. Mal som ju rád a keď som videl, čo sa s ňou deje, chcel som pomôcť…nechcela,“ napísal na Facebooku jej kamarát. „Predminulý týždeň sme jej do nemocnice niesli hygienické potreby. Žiaľ už sa z toho nedostala. Verím, že je na lepšom mieste,“ dodal.

Správu o smrti Martinky z Turca potvrdila pre denník Nový čas aj jej dcéra Barbora. „Volal nám mamin manžel Martin, že mama zomrela,“ povedala pre denník Barbora. Martine odobrala deti pre zlé životné podmienky sociálka. Hviezda z Turca žila tri roky v maringotke pri lese.

© Autorské práva vyhradené

29 debata chyba
Viac na túto tému: #úmrtie #reality-šou #Martinka z Turca

+ Zvoľte pohodlnú obuv a oblečenie, čaká vás náročný športový deň.
Užite si naplno príjemné počasie a využite...

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...