Tyga uzavrel dohodu s majiteľom bytu, ktorému dlhoval peniaze

Americký rapper Tyga a majiteľ bytu v Malibu, v ktorom interpret svojho času žil, uzavreli dohodu v prípade nesplateného dlhu.

12.08.2016 16:30
Raper Tyga na archívnom zábere z New Yorku. Foto: ,
Raper Tyga na archívnom zábere z New Yorku.
debata

Informoval o tom magazín Us Weekly, ktorému to potvrdil právnik vlastníka nehnuteľnosti Boris Treyzon. Ako uviedol, 26-ročný rapper vyrovnal dlh na nájomnom vo výške približne 480-tisíc dolárov (v prepočte vyše 430-tisíc eur), pričom obe strany sa uzmierili mimosúdne.

„Prípad sme uzavreli. Všetko potrebné sa vykonalo. Očakávame, že sa všetko dostane do starých koľají. Informujeme súd, že sme uzavreli dohodu, a že obe strany sú spokojné,“ vyjadril sa Treyzon.

K uzmiereniu došlo po tom, ako losangeleský súd vydal v utorok na Tygu zatykač, pretože sa nedostavil na pojednávanie týkajúce sa spomínaného dlhu. Rodák z Comptonu mal na súde vypovedať o svojom majetku, keďže do daného dňa ignoroval rozsudok o zaplatení dlhu.

Advokáti majiteľa bytu na súde okrem iného vyjadrili znepokojenie za nesplnenie nariadenia aj napriek tomu, že si interpret mohol nedávno dovoliť darovať priateľke Kylie Jenner auto za 200-tisíc dolárov (takmer 180-tisíc eur). Kúpu vtedy označili za „podvodný prevod majetku, ktorý by mohol poslúžiť na splnenie rozsudku.“

debata chyba
Viac na túto tému: #dlh #dohoda #Tyga

+ Zdieľanie času s blízkymi posilní vaše šťastie a pohodu.
Dôkladný výskum pred investíciou sa vyplatí...

+ Ak potrebujete odbornú pomoc, obráťte sa na odborníka.
Plňte si svoje sny nech to stojí čo to stojí, peniaze...