Zrada od najbližšieho kamaráta! Shemara Moora okrádal roky

Amerického herca a bývalého modela Shemara Moora okradol kamarát o viac než 60-tisíc dolárov (v prepočte takmer 54-tisíc eur).

14.08.2016 10:00
Herec Shemar Moore na archívnom zábere. Foto: ,
Herec Shemar Moore na archívnom zábere.
debata

Príležitostný herec Keith Tisdell, s ktorým sa 46-ročný Moore zoznámil v roku 2013 počas nakrúcania seriálu Myšlienky vraha (2005), tak spravil prostredníctvom Moorovej nadácie Baby Girl LLC. Tú rodák z kalifornského Oaklandu založil s cieľom podporiť výskum sklerózy multiplex, pričom neskôr do nej prizval aj Tisdella.

„Stali sme sa priateľmi a začali sme spolu podnikať. Pre mňa však nie je správnym chlapom, keďže sa mi nevedel pozrieť do očí a priznať sa,“ uviedol na stredajšom súdnom pojednávaní v San Fernande Moore, podľa ktorého ho Tisdell prostredníctvom organizácie okrádal postupne.

„Veľa som pre neho spravil, pretože ma a mojich priateľov obalamutil. Nie som tu ale pre peniaze. Som tu preto, lebo zradil priateľstvo. Toto nie je v poriadku, takto sa k ľuďom nesprávate,“ povedal, pričom doplnil, že mu už v minulosti viackrát finančne pomohol. Ako príklady uviedol darovaných približne 20-tisíc dolárov, puklice v hodnote 10-tisíc dolárov a spoločné zahraničné dovolenky, ktoré platil on.

Predstaviteľ vyšetrovateľa Dereka Morgana v spomínaných Myšlienkach vraha a o štyri roky mladší Tisdell napokon uzavreli dohodu, podľa ktorej musí obvinený Moorovi vrátiť celkovo 61 084 dolárov (vyše 54 700 eur), aby sa vyhol väzeniu. Tisdellov právnik dal na mieste hercovi poukážky v hodnote 5-tisíc dolárov (približne 4 480 eur), pričom zvyšok by už mal uhradiť jeho klient.

debata chyba
Viac na túto tému: #peniaze #klamstvo #priateľ #Zrada #Shemar Moore

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...