Kendall Jenner o otcovej zmene pohlavia: Bolo to pre mňa fakt ťažké

Naučil ju všetky veci, ktoré otcovia zvyknú učiť synov. Ešte ako muž. Pre Kendall Jennerovú bola teda zmena pohlavia u jej otca Bruca Jennera veľkým šokom.

15.08.2016 09:50
Kendall Jenner Foto: ,
Modelka Kendall Jenner na archívnom zábere.
debata

Mladá hviezda a topmodelka to prezradila v rozhovore pre americký magazín Vogue, na ktorého obálke septembrového vydania sa ocitla. „Myslím si, že je superironické uvažovať nad tým terat, ale môžem sa poďakovať môjmu otcovi za všetky tie veci, čo ma naučil,“ uviedla Kendall na margo toho, že si dokáže opraviť koleso na aute, od pätnástich vedela šoférovať a vyzná sa aj v domácich chlapských prácach. „Asi práve preto bola celá ta vec – jej zmena pohlavia – pre mňa naozaj ťažká vec,“ priznala sa v rozhovore. „Celý čas som si hovorila. Ako to je možné, veď ty si ma naučil všetky tie chalanské veci,“ pokračovala dvadsaťročná modelka.

Dodala tiež, že niekedy sa pozerá na fotografiu svojho otca v časoch, keď bol ešte mužom. „A som trošku smutná, začnem sa správať emotívne. Ale musíte to prekonať. Odrazu je to nová osoba, ktorú môžete milovať,“ doplnila Jenner na adresu dnes už Caitlyn Jennerovej.

Bývalý americký olympionik Bruce Jenner pred vyše dvoma rokmi oficiálne potvrdil, že plánuje podstúpiť procesy zmeny pohlavia a identity. Z Bruca sa stala Caitlyn, ktorej popularita a mediálna sila v Amerike, vzrástla aj vďaka televíznej šou. Ako tiež prezradila Kendall Jenner v spomenutom rozhovore, jej mama a Jennerova manželka Kris Jenner o všetkom vedela už od tretieho rande.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rana #Kendall Jenner #premena #Bruce Jenner #transgender #Caitlyn Jenner

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...