Adele odmietla účinkovať na Super Bowl. Veď ani netancujem, dodala

Anglická speváčka Adele poprela špekulácie, že vystúpi v polčasovej prestávke 51. ročníka Super Bowlu - finále Národnej ligy v americkom futbale (NFL), ktorý sa uskutoční 5. februára v texaskom Houstone.

15.08.2016 13:40
Speváčka Adele sa predviedla v kreácii... Foto: ,
Speváčka Adele na archívnom zábere.
debata

Dvadsaťosemročná rodáčka z Londýna tak spravila v sobotu počas koncertu v Los Angeles. „V prvom rade by som rada povedala, že nevystúpim počas Super Bowlu. Tá show ani nie je o hudbe a ja netancujem ani nič podobné. Boli veľmi milí, oslovili ma, ale povedala som nie,“ vyhlásila interpretka.

Reagovala tak na správy britského denníka The Sun, že organizátori Super Bowlu sa ju snažia presvedčiť, aby vystúpila na spomínanom podujatí. „Je mi to ľúto, možno nabudúce, keď vydám tanečný album,“ dodala žartom.

K správam o jej údajnej účasti na Super Bowle sa vyjadrili aj predstavitelia NFL a spoločnosti Pepsi. „Diskutovali sme s niekoľkými umelcami o vystúpení v polčasovej prestávke 51. ročníka Super Bowlu. Zatiaľ však nie sme vo fáze, že by sme Adele alebo komukoľvek inému predložili oficiálnu ponuku,“ uviedli v spoločnom vyhlásení.

Adele okrem toho na sobotňajšom koncerte reagovala aj na správy, že čaká druhé dieťa. „Samozrejme, že nie som tehotná. Sú to len hlúpe fámy. Chcela som sa k tomu vyjadriť skôr, než by sa to príliš rozšírilo,“ uviedla.

debata chyba
Viac na túto tému: #Adele #Super Bowl #odmietnutie #ponuka

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...