To je rodinka! Lopez sa usmieva s milencom aj exmanželom po boku

Tomu sa hovorí skvelé porozchodové vzťahy! Speváčka Jennifer Lopez si na koncert v Las Vegas zavolala svojho partnera Caspera Smarta a tiež exmanžela Marca Anthonyho.

17.08.2016 00:00
Casper Smart a Jennifer Lopez Foto: ,
Pár Casper Smart a Jennifer Lopez na archívnom zábere.
debata

Štyridsaťsedemročná hudobná diva tak spravila v sobotu večer, keď sa v meste hriechu konal ďalší z jej exkluzívnych koncertov. Lopez počas vystúpenia zavolala Anthonyho, ktorý sedel v hľadisku tesne pod pódiom, aj hore. „Si medzinárodná legenda a ikona, ale si tiež otec mojich detí,“ uviedla Anthonyho, ktorého sprevádzala jeho súčasná manželka Shannon De Lima.

Dvojica sa potom pobrala do zákulisia, kde vznikli aj zábery, ktoré určite prekvapia všetkých, čo radi pália mosty. Latino-diva sa usmievala po boku svojho partnera – tanečníka Caspera Smarta, pričom z druhej strany ju okolo pása pridŕžal ex-partner Marc Anthony a jeho polovička.

Ako tvrdia zdroje z blízkeho okolia hviezdy, oba páry spoločne veľmi dobre vychádzajú. Anthony a Lopez sa snažia byť dobrými rodičmi dvojčiat Emmy a Maxa a popri tom si udržiavajú kamarátsky vzťah.

debata chyba
Viac na túto tému: #vzťah #priateľstvo #Jennifer Lopez #Marc Anthony #bývalý

+ Problémy, ktoré vás trápia ste si spôsobili sami svojou nezodpovednosťou.
Ošetrenie u zubára si bude...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...