Ashley Judd sa vracia na univerzitu, chce si spraviť doktorát

Herečka a politická aktivistka Ashley Judd sa rozhodla spraviť si doktorát na prestížnej Kalifornskej univerzite v Berkeley.

16.08.2016 18:56
Ashley Judd Foto: ,
Herečka Ashley Judd na archívnom zábere.
debata

Študovať začne na jeseň a jej cieľom je získať titul PhD v odbore verejná správa. Oznámila to v pondelok prostredníctvom Facebooku. „Rozhodla som sa pre ďalší krok na mojej akademickej ceste,“ vyhlásila 48-ročná herečka.

„Občas sa na to teším, občas si vravím, ‚Na čo som sa to dala?‘ Veľmi si vážim, že ma prijali,“ uviedla ďalej Judd s tým, že študijný program patrí medzi najlepšie v krajine a ročne naň prijmú maximálne troch kandidátov.

„Bola tam obrovská konkurencia a viem, že sa tam hlásili samí talentovaní, šikovní, inteligentní ľudia z celého sveta,“ povedala, pričom skonštatovala, že je pripravená dať do štúdia všetko a „zistiť, ako by mohla prispieť svojou troškou a spraviť tak svet lepším“.

Filmová hviezda študovala na Kentuckej Univerzite a v roku 2010 získala magisterský titul z Harvardu v oblasti verejnej správy so zameraním na rodovú rovnosť. Tentoraz plánuje zúročiť svoje znalosti z predošlého štúdia a zamerať sa na súvislosti medzi rodovou rovnosťou a obchodom s bielym mäsom.

Okrem navštevovania univerzity čaká herečku v septembri slávnostná premiéra filmu Barry na filmovom festivale v Toronte.

debata chyba
Viac na túto tému: #návrat #univerzita #Ashley Judd #doktorát

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....